Professionele Fotografie voor Airbnb / Booking.com Verhuur

Professionele Fotografie voor Airbnb / Booking.com Verhuur

Bij Villa Panorama begrijpen we dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Daarom bieden we professionele fotografiediensten aan voor Airbnb en Booking.com verhuurders. Onze ervaren fotograaf zorgt voor hoogwaardige foto’s die uw accommodatie op de best mogelijke manier presenteerd.

Waarom Professionele Fotografie?

Het is een bewezen feit dat hosts / verhuurders met professionele foto’s over het algemeen meer verdienen dan andere hosts in hun omgeving. Goede fotografie verdient zichzelf terug met slechts een paar boekingen en zorgt voor een constante stroom van nieuwe boekingen. Met een professionele aanpak krijg je meer boekingen, vooral als je aandacht besteedt aan styling.

Wat We Bieden

Onze fotografen maken twee tot drie foto’s per kamer. Na de fotoshoot worden de foto’s professioneel bewerkt met Photoshop om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien. De foto’s worden geoptimaliseerd voor Airbnb en Booking.com, zodat ze er geweldig uitzien op elk apparaat en elke internetverbinding.

Meer dan Alleen Foto’s

Bij Villa Panorama gaan we verder dan alleen fotografie. Samen met jou maken we er een top presentatie van met foto’s, video en/of drone opnames. We zorgen ervoor dat elke hoek van uw accommodatie wordt vastgelegd, zodat potentiële gasten een volledig beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Bekijk alle foto’s op booking.com

George's Lodges

Bent u klaar om uw accommodatie te laten schitteren? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw verhuur naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op