Virtuele tours | Zorg

Virtuele tours voor zorginstellingen

Speciaal voor zorginstellingen maken wij professionele, op maat gemaakte virtuele rondleidingen in 360 graden. Door onze indrukwekkende 360 graden foto’s krijgen bezoekers een goede indruk van de ruimtes. De bezoeker krijgt het gevoel alsof men daadwerkelijk in de ruimte staat. Als zorginstelling is het plaatsen van 360 graden foto’s op de website van Evean een slimme manier om de locaties extra onder de aandacht te brengen.

Voor een aantal zorginstellingen (Accolade, Axion Continu, Dimence, Limor, Omring, Zorggroep Almere, ECR, Samen Woonzorggroep) hebben wij al een complete virtuele rondleiding gemaakt.

Een virtuele rondleiding met 360 graden foto’s is aantrekkelijk voor een zorglocatie, omdat:

1

Vrienden en familieleden van de cliënt een goede indruk krijgen van de sfeer en de ruimtes van de locatie.

 

2

Uit ervaring is gebleken dat naast cliënten en familieleden, medewerkers de 360 graden foto’s ook geweldig vinden.

 

3

Wij leveren de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Bij een aanbestedingsproject van Dimence Groep zijn wij als beste uit de bus gekomen door onze scherpe prijzen en flexibiliteit. Als de virtuele tour wordt vergeleken met de prijs van een video is de keuze snel gemaakt.
4

De virtuele rondleiding kan volledig naar wens worden aangepast (in de huisstijl van Evean) en kan afspeelbaar worden gemaakt voor mobiele apparaten (Android / Ipad / Iphone).

 

5

De virtuele rondleiding kan gemakkelijk op de website van Evean geplaatst worden (embedden of eigen hosting).

 

6

We jarenlange ervaring hebben met het maken van virtuele tours (sinds 2006).