Virtual Reality - visualiseer de toekomst

3D Visualisaties

Bij Villa Panorama begrijpen we dat het verkopen van een woning soms een uitdaging kan zijn. Maar dankzij onze Virtual Reality-dienst voor vastgoed kunnen wij u helpen om de verkoop of verhuur van uw pand soepeler te laten verlopen. Wij visualiseren zowel nieuwbouw als transformatieprojecten in 3D.

Onze Virtual Reality-technologie stelt potentiële kopers in staat om virtueel door uw woning te navigeren alsof ze er echt zijn. Zo kunnen zij de verschillende kamers van uw woning bekijken, vanuit verschillende hoeken en perspectieven. Dit biedt hen een realistische ervaring en geeft hen een beter idee van de sfeer en ruimte in uw woning.

Voor vastgoedmakelaars en -ontwikkelaars biedt onze Virtual Reality-dienst ook een uitstekende manier om uw panden te presenteren aan potentiële kopers of huurders. Door een meeslepende en interactieve ervaring te bieden, zult u meer geïnteresseerde kopers of huurders aantrekken en de verkoop / verhuurcyclus verkorten.

Als u geïnteresseerd bent in onze Virtual Reality-dienst voor vastgoed, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het verkoopproces van uw vastgoedproject.

3D Virtuele tour Cruquius Docks Amsterdam

Het Cruquius Eiland in Amsterdam is een getransformeerde haven met een rijke historie en biedt nu de ruimte om prachtig te wonen.

Samenwerking: Brightlot / REDDSTONE
Website: www.hurenindocks.nl
Media: Fotografie, Virtuele tour, Dronebeelden, Video, 3D visualisaties
Locatie: Zandstrooierstraat, Amsterdam
Jaar: 2022

3D Virtuele tour De Velst Heemskerk

Monumentaal en energieneutraal wonen in een hofje met een park als achtertuin. Op een steenworp afstand van de duinen, de zee en het centrum van Heemskerk. Het kan in nieuwbouwproject Park De Velst. Dit fraaie project krijgt 24 villa’s met een ongekend luxe uitstraling en detaillering in de stijl van de Amsterdamse School. Meer specifiek is de architectuur geïnspireerd door The Ennis House van de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright. Alle woningen zijn verkocht.

Samenwerking: De Nijs projectontwikkeling / REDDSTONE
Website: www.parkdevelst.nl
Media: Virtuele tour, 360 graden fotografie, achtergrondfotografie, dronebeelden, 3D artist impressions
Locatie: De Velst in Heemskerk
Jaar: 2020

3D Virtuele tour Transformatie Keizersgracht Amsterdam