Virtuele Tours voor Scholen

Bij Villa Panorama bieden we innovatieve oplossingen voor scholen die te maken hebben met de uitdagingen van het organiseren van open dagen en het introduceren van nieuwe studenten. Onze op maat gemaakte 360-graden virtuele schooltours brengen uw onderwijsinstelling tot leven, waar uw studenten zich ook bevinden.

Een perfect voorbeeld van onze diensten is het werk dat we hebben gedaan voor het Kennemer Lyceum in Overveen. Toen de COVID-19 lockdown in 2020 een fysieke open dag onmogelijk maakte, creëerden we een boeiende virtuele tour van de school. Deze online open dag, compleet met korte vlogvideo’s van docenten en studenten en indrukwekkende 360-graden dronebeelden, was een groot succes.

Met de virtuele rondleidingen van Villa Panorama kunt u de unieke kenmerken en sfeer van uw school delen met potentiële studenten en hun ouders. Onze virtuele tours voor scholen bieden een realistisch beeld van wat ze kunnen verwachten, vanuit het comfort van hun eigen huis.

In het digitale tijdperk verwachten studenten een vorm van virtuele campus tour te vinden bij het online bekijken van een school. Hoewel persoonlijke open dagen nog steeds populair zijn, is de mogelijkheid om dit aan te vullen met een online virtueel bezoek van onschatbare waarde.

Onze virtuele tours voor scholen laten belangrijke gebieden van uw campus of school of universiteit zien, van lokalen tot kantine, en bevatten informatiepunten om elk bekeken ruimte verder te beschrijven. Begin uw virtuele tour met een van onze unieke luchtfoto’s gemaakt met een drone in 360 graden, de perfecte introductie tot uw locatie. Heeft u een geïllustreerde kaart van uw school? Wij kunnen deze integreren in uw virtuele tour om de perfecte interactieve marketingtool te creëren.

Onze diensten zijn ook uiterst betaalbaar, met kleine projecten die al vanaf €500 kosten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de virtuele rondleidingen van Villa Panorama uw school / campus / universiteit kunnen transformeren.

Neem contact op

Contact